1. Anse du Grand Colombier, Saint-Barthélemy
Het heeft een prachtig strand. Het ligt in een baai op Saint-Barthélemy, maar het is alleen te voet of per boot te bereiken. Je kunt er heerlijk tot rust komen.

2. Anse Source D’Argent, Seychellen
Dit eiland wordt veel gefotografeerd en het ligt op het paradijselijke eiland La Digue. Het heeft een prachtig parelwit strand met turquoise kleur water.

3. Kauna’oa Bay, Hawaii
Het is een prachtig mooi parelwit strand, met helder blauw water. En op de achtergrond ook nog een prachtig mooi regenwoud.

4. Bora Bora, Frans-Polynesië
Het is een eiland in de stille oceaan en onderdeel van Frans-Polynesië. Het is rijk aan prachtig koraalrif met lengte van 300 km. Het heeft ook prachtige witte stranden met transparant water.

5. Copacabana, Brazilië
Copacabana heeft een 4 km lang strand. Het ligt in het zuiden van Rio de Janeiro. Het is een prachtig wit strand met een mooi zee.

6. Ipanema, Brazilië
Copacabana is het populairste strand van Rio de Janeiro, maar Ipanema trekt meer de rijke/beschaafde mensen aan.

7. Lanikai Beach, Hawaii
Lanikai Beach is een prachtig parelwit strand met helder blauw water. En Je kunt er heerlijk ontspannen.

8. Bird Island, Seychellen
Een koraaleiland met prachtige witte stranden en veel vogels. Het is het meest noordelijke eiland van de Seychellen . Hier kunt u helemaal tot rust komen.

9. Frenchman’s Cove, Jamaica
Is gelegen bij Port Antonio. Het is een super romantische strand bij Jamaica. Het heeft parelwitte stranden en Helder blauwe zee.

10. Cancun, Mexico
Cancun is één van de mooiste vakantiebestemmingen ter wereld. Je kunt daar op vakantie kan als je van een rustige vakantie houdt en als je houdt van cultuur bezichten. Ze hebben prachtige hagelwitte stranden en een prachtige helder blauwe zee.