10. Moorea, Frans-Polynesië
Moorea behoort tot één van de society eilanden. Moorea heeft de bijnaam ‘love Island’, omdat Moorea vaak de bestemming van huwelijksreizen. Het eiland straalt vooral rust en ontspanning uit, maar er zijn ook genoeg dingen te beleven. Je kunt bijvoorbeeld een bezoek nemen aan de watervallen die het eiland heeft, bijzondere tuinen bekijken en de Rotui beklimmen.

9. Bijilo, Gambia
Gambia staat natuurlijk bekend om de prachtige stranden, maar het land heeft nog veel meer prachtige bezienswaardigheden. Gambia heeft bijvoorbeeld prachtige palmvlaktes, savannes en regenwouden. Bijilo is een klein plaatsje in Gambia waar het toerisme nog niet zo erg aanwezig is, doordat er nog weinig toerisme is valt er nog veel groen te bewonderen.

8. Da Nang, Vietnam
Vietnam is een prachtige vakantiebestemming. Je ziet nog veel Chinese en Franse invloeden. Er komt met de jaren steeds meer toerisme in Vietnam. En de hotelinfrastructuur is ook heel erg verbeterd. Da Nang is de 3e grootste stad van Vietnam. Da Nang is een rustige stad met veel bezienswaardigheden en prachtige stranden.

7. San Juan, Puerto Rico
Puerto Rico is een groot fascinerend land qua natuur, cultuur, stranden en gebergte. Vooral bij natuur hebben ze prachtige bezienswaardigheden zoals, El Yunque Rain Forest, de Rio Camuy Caves en de Bioluminescent Bay.

6. Zanzibar, Tanzania
Zanzibar is een prachtig eiland met veel groen vlak voor de kust van Tanzania. Het heeft prachtige witte stranden met helder blauw water. Het heeft ook nog prachtige groene wouden. Er is nog een mooie bezienswaardigheid en dat is de hoofdstad van Zanzibar genaamd Stonetown.

5. Langkawi, Maleisië
Langkawi heeft prachtige witte stranden, helder blauw water en een fascinerend regenwoud. Er zijn heel veel excursies naar prachtige locaties, maar je kan er ook tot rust komen. Dus of je nou voor rust vakantie of actieve vakantie kiest het is allebei mogelijk in Langkawi.

4. Sint Maarten
Sint Maarten is een prachtige vakantiebestemming. Je kan er heerlijke tot rust komen. De lokale bevolking is ook heel relaxt en zijn zeer gastvrij. Je hebt twee delen in Sint Maarten het Nederlandse deel en het franse deel, maar je kunt gewoon van het ene deel naar het deel reizen dit omdat er geen grens is tussen beide delen. Het chicste deel is het Franse deel van het eiland hier liggen de meest luxe jachten.

3. Mombasa, Kenia
Mombasa heeft prachtige strandbestemming. Het heeft paradijselijke stranden aan de Indische Oceaan. Hier kun je heerlijk tot rust komen met de stralende zon.

2. Sri Lanka
Sri Lanka is echt een groot tropisch paradijs met mooie vissersdorpjes. Het ligt aan de Indische Oceaan met prachtige palmstranden. Het heeft ook een hele mooie natuur. Wat ook super mooi is is het Elephant Orphenage daar worden olifanten opgevangen dat is zeker een bezoekje waard.

1. Cancun, Mexico
Cancun is een prachtige vakantiebestemming. Er is hier voor iedereen iets te beleven als je gaat voor een relaxvakantie of een cultuurvakantie er is voor iedereen wat hier in Cancun. Er zijn fascinerende bezienswaardigheden zoals, de Maya Ruïnes, het eiland Isla Mujeres en Crococun zoo.