Food & Beach Curaçao

 

Een vakantie Curaçao is niet compleet zonder de bijzondere plekjes van het eiland te ontdekken. Maar bij de echte vakantie liefhebbers is eten en strand toch wel het belangrijkste. Vandaar dat hier over wat tips geven voor jullie!

Food

Tijdens het rondje westpunt is het een must een lunchstop te maken bij restaurant Jaanchies, waar u met de warme Antilliaanse gastvrijheid wordt onthaald. De specialiteit van het huis: leguaan. Lekker eten in een restaurant? Reserveer een tafeltje op het balkon met uitzicht op de St Anna Baai bij restaurant de Gouveneur. Dit internationale restaurant serveert internationale gerechten en met het fantastische uitzicht op de pontjesbrug maakt de avond compleet! Of ga gezellig uiteten in het Argentijnse restaurant Tinto, bij Jan Thiel Beach. Hier kunt u fantastisch tafelen met uw voeten in het zand.

Beach

Bezoek de prachtige baaistranden zoals Grote en Klein Knip, Porto Mari maar breng ook een bezoek aan het strand van Cas Abou. De laatste genoemde behoort de mooiste stranden van wereld en de kans op het spotten van wilde dolfijnen is hier aanwezig.

Happy Hour tip: Een van de populairste happy hours is op zaterdag tussen 17:00-18:00 uur bij Zanzibar, bij Jan Thiel Beach. Geniet van de prachtige zonsondergang onder het genot van een drankje en de lokale band die voor het vertier zorgt.